Thursday, April 28, 2016

Κατάφεραν να κάνουν τον Έλληνα να σκέφτεται μονοδιάστατα

Ο χειρότερος πόλεμος είναι ο ''αόρατος'' πόλεμος και είναι αυτός που μαίνεται αιώνες τώρα μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα ! Χάνουμε τις μάχες τη μία μετά την άλλη γιατί δεν έχουμε ίχνος τακτικής. Πεδίο μάχης δεν είναι μόνο το στρατιωτικό έδαφος, αλλά ο Πολιτισμός, η Ψυχή , η Φυλή, τα Ήθη, η Παιδεία, η Ιστορία, η Γλώσσα και η Οικονομία. Όλα αυτά τα πεδία μαχών αποτελούν το σύνολο του Πολέμου !
Η φύση του Πολέμου έχει αλλάξει κι εμείς δυστυχώς δεν έχουμε εμπαδώσει ακόμη, πως ο εχθρός μας πολεμάει μέσα από το καθημερινό δελτίο ειδήσεων, μέσα από τις εφημερίδες, μέσα από τα συναισθήματα, μέσα από τα σχολεία μας, μέσα από κάθε τι που τρώμε, αναπνέουμε και πίνουμε, μέσα από το ίδιο μας το Σύνταγμα και από κάθε τι καθημερινό, απλό και συνηθισμένο.
Κ

ατάφεραν να κάνουν τον Έλληνα να σκέφτεται μονοδιάστατα μέσα από τη δογματική σκέψη και την παραπαιδεία για ν' αργήσει πολύ να καταλάβει πως μας έχουν κηρύξει ιδεολογικό, δημογραφικό, οικονομικό, πολιτιστικό, φυλετικό, Εθνικό και ότι άλλο είδος πολέμου υπάρχει.
Με αυτούς τους δόλιους τρόπους κατάφεραν να σταματήσουν εδώ και είκοσι αιώνες την επέκταση του Ελληνισμού και πέτυχαν σοβαρότατα πλήγματα μολύνοντας τη φύση, το περιβάλλον, τις τροφές , το νερό , την υγεία μας, τη Νοημοσύνη μας και τώρα έφτασαν προ των Πυλών να μολύνουν την πάλαι ποτέ αμόλυντη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ !
Αναβαθμίστε την Ελληνική πολεμική σκέψη Έλληνες να γίνετε οπλίτες, ανοίξτε τους περιορισμένους ορίζοντες σας, γιατί ο πόλεμος αυτός είναι τρισδιάστατος και αν συνεχίσουμε να βλέπουμε μονοδιάστατα δεν θα αποκτήσουμε ποτέ πλεονέκτημα έναντι του εχθρού και θα καταλήξουμε πολύ σύντομα στην αυτοεξόντωση..
και τον αυτοαφανισμό μας !!!
Δήλεια Τ Δέσποινα

No comments:

Post a Comment