Ψωμί με ανθυγιεινές βελτιωτικές ουσίες, που προκαλούν βλάβες στον οργανισμό του ανθρώπου καταναλώνει το 95% των Ελλήνων
Ψωμί με ανθυγιεινές βελτιωτικές ουσίες, που
προκαλούν βλάβες στον οργανισμό του ανθρώπου καταναλώνει το 95% των
Ελλήνων, ενώ μόνο το 5% τρώει υγιεινό ψωμί. Αυτό έδειξε έρευνα
του Εργαστηρίου Υγιεινής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου
Ιωαννίνων, με ερευνητές τον καθηγητή Γιάννη Δημολιάτη και την
εκπαιδευόμενη παιδίατρο Μάρθα Χαρίση. Η έρευνα περιέλαβε 25 αρτοποιεία
και προμηθευτές αλεύρων.
No comments:
Post a Comment